Bibliotheek vaker én langer geopend

Foto: Bibliotheek

VEENENDAAL – Vanaf maandag 24 januari is het zover: de Bibliotheek in Veenendaal zal dan van maandag tot en met vrijdag van negen uur ‘s ochtends tot negen uur ’s avonds geopend zijn. Vanaf eerder deze maand is de bieb ook al op maandag en zondag geopend, waardoor je dus elke dag van de week terecht kunt om te lezen, lenen, studeren, werken, en nog meer!

Nu de bibliotheek elke dag van de week open is, en op de werkdagen tot negen uur ’s avonds, is het veel makkelijker voor bezoekers om een bezoekje aan de bieb te plannen. Of het nu is om materialen te lenen of terug te brengen, of om een studeer- of werkplek te gebruiken, er is nu veel meer mogelijkheid voor.

Activiteiten

Voor de bibliotheek zal het een stuk makkelijker worden om leuke, leerzame en actuele activiteiten in te plannen. Zo zal binnenkort de bibliotheek starten met activiteiten tijdens  De Fabriek op Zondag. Op zondag 30 januari krijg je hier al een voorproefje van, er wordt dan een heus Werelds Voorleesfeest voor kinderen georganiseerd in het kader van De Nationale Voorleesdagen. Zodra de coronamaatregelen dit ook voor volwassenen toelaten zal het aanbod zich uitbreiden. Houd hiervoor de website goed in de gaten: www.bibliotheekveenendaal.nl.

Zelfservice-uren

Van maandag t/m vrijdag werkt de bibliotheek Veenendaal met zelfservice-uren; van 09.00 – 10.00 uur en van 17.00 – 21.00. Tijdens deze uren kun je zelf materialen lenen en inleveren, boeken, tijdschriften en kranten lezen en gebruikmaken van de werkplekken, computers en printers. Voor dringende vragen kun je terecht bij de klantenservice op de begane grond.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen