Mamacafé, kerstmuziek, boeken shoppen en voorlezen

Foto: Bibliotheek

VEENENDAAL – In december kunnen liefhebbers weer genieten van allerlei sfeervolle kerstactiviteiten van de Bieb voor jong en oud!

Online Kerst-Mamacafé
Het Mamacafé houdt woensdagochtend 15 december een online kerst-editie! Het Mamacafé is speciaal voor (groot)ouders en verzorgers van kinderen van 0 tot 4 jaar. Meedoen is gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Doe je mee? Meld je aan via [email protected]. Je krijgt dan de gratis link naar het online Mamacafé én alles wat je nodig hebt om mee te doen aan de (knutsel)activiteit.

Muziek aan het Plein: FEMME met ‘Mistletones’
Op zaterdagmiddag 18 december treedt vocalgroup FEMME op met hun kerstprogramma ‘Mistletones’ in de hal van De Cultuurfabriek. Ze zingen allerlei bekende kerstnummers in een vierstemmig jasje, acapella of met piano. Tickets kosten slechts €5. Voor deze activiteit heb je een coronatoegangsbewijs nodig.

Boekverkoop in de kerstvakantie
Zin in nieuw leesvoer voor in de kerstvakantie en het nieuwe jaar? Van dinsdag 28 december tot en met zaterdag 8 januari kan je tijdens openingstijden van de Bibliotheek in Zaal 1 (eerste verdieping van De Cultuurfabriek) je thuiscollectie uitbreiden met onze afgeschreven boeken en cd’s, deze kosten €0,50 per stuk.

Gratis CD’s lenen!
In december is het muziekmaand in de Bibliotheek. De hele maand december kun je cd’s gratis lenen! De muziektips van de Bieb kun je vinden op een gondelaar op de tweede verdieping.

Meer informatie
Al onze activiteiten zijn op 1,5 meter of vinden online plaats. Meer informatie over de activiteiten en de corona-maatregelen is te vinden op www.bibliotheekveenendaal.nl. Koop of reserveer hier je tickets of kom langs bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen