Maak en haak je eigen kerstversiering

Foto: Cultuurfabriek

VEENENDAAL – Creatieveling Liza Veenendaal leert je op zaterdag 11 december hoe je zelf originele kerstversiering kan haken. Deze creatieve workshop is voor iedereen van 15 jaar en ouder die wil leren of al kan haken.

Veel kerstliefhebbers zullen hun hart ophalen bij alle prachtige kerstdecoraties en kersttentoonstellingen die op dit moment weer in de winkels te vinden zijn. Maar zeg nou eerlijk, eigenlijk gaat er toch niks boven je eigen gehaakte kerstversiering?!

Tijdens de workshop ‘Haak je eigen kerstversiering’ van Bibliotheek Veenendaal leert Liza je hoe je een kerstslinger maakt. Allereerst krijg je voorbeelden te zien van wat je kunt maken. Vervolgens maak je een ontwerp en ga je aan de slag om je eigen kerstslinger te maken. Je kunt er ook voor kiezen om de onderdelen van de slinger los te haken, zodat je deze in bijvoorbeeld de kerstboom kunt hangen. Steel deze kerst de show met je eigen kerstversiering, zeker weten dat deze niet in een winkel of op een kerstmarkt te verkrijgen zijn!

Doe mee!

Deze workshop vindt plaats op zaterdag 11 december van 13.30 – 16.00 uur in De Cultuurfabriek. Meedoen kost slechts €18,- excl. €4,- materiaalkosten. Neem zelf, als je deze hebt, een haaknaald nr. 4 mee. Heb je deze niet? Dan kun je de haaknaald tijdens de workshop voor €3,00 kopen.

Schrijf je in via de website www.bibliotheekveenendaal.nl of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek. Mocht door de onzekere situatie de workshop toch niet door kunnen gaan en je hebt al betaald, dan krijg je natuurlijk je geld terug. Geen reden voor twijfel dus!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen