Mini-cursus: korte introductie Word en Excel

Foto: Bibliotheek Veenendaal

VEENENDAAL – De programma’s Word en Excel zijn bijna niet meer weg te denken bij basisgebruik van de computer. Maar hoe maak je nu eigenlijk een berekening of een mooie inhoudsopgave? Leer het in de introductie van Word en Excel vanaf 28 oktober bij Bibliotheek Veenendaal.

Deze kennismaking met Word en Excel is ideaal voor beginners op het gebied van computergebruik. In twee lessen leer je hoe je de meest voorkomende taken in Word en Excel zelfverzekerd en gemakkelijk uitvoert, zoals onder andere het opmaken van een brief in Word en berekeningen maken in Excel.

Over de docent

Kevin van Guilik studeerde Bedrijfskunde en werkte daarna als adviseur in diverse bedrijfstakken. Al van jongs af aan is Kevin gefascineerd door computers en de mogelijkheden die deze bieden om het leven makkelijker en leuker te maken. Vanuit deze gedachte helpt hij anderen met het digivaardig worden.

Praktisch

Deze cursus bestaat uit 2 lessen op donderdagavond, 28 oktober en 4 november, van 19.00 tot 21.00 uur in De Cultuurfabriek. Het cursusgeld bedraagt € 39,00.Inschrijven kan via de website www.bibliotheekveenendaal.nl of bij de servicebalie in De Cultuurfabriek.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen