Piepschuim, Rundfunk en lokale comedians

Foto:

VEENENDAAL – Het is de hele maand oktober lachen in Theater Lampegiet! Na Rayen Panday en Ali B, zet het theater de cabaretprogrammering onverminderd door. Met Rundfunk, Ton Kas, Piepschuim, lokale comedians en een verrassingsopstelling volgen de cabaretiers elkaar deze maand op.

Op donderdag 14 oktober trapt Ton Kas, bekend van de satirische tv-show Promenade af met het allerbeste uit zijn rauwe repertoire. Vrijdag 15 oktober is er de Wie is het?! Surprise Cabaretshow. Dit verrassingsmenu, georganiseerd door AOT Events is een belevenis op zich. Elke artiest treed 20 tot 30 minuten op. Drie of vier beginnende of juist al nationaal bekende cabaretiers wisselen elkaar af. Tot het allerlaatste moment, in de zaal, blijft het een verrassing wie er deze keer komen.

De driedaagse wordt vervolgd met Rundfunk. Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) beleefde een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste voorstelling Wachstumsschmerzen een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de Neerlands Hoop2018. En dit jaar zijn ze genomineerd voor de Poelifinario, de belangrijkste cabaretprijzen van het land. Nu komen de heren naar Theater Lampegiet met hun nieuwe voorstelling Todesangstschrei vol snelle grappen.

Rundfunk (foto: Mark Engelen)

Op vrijdag 22 oktober neemt Piepschuim het stokje over met hun muzikale cabaretvoorstelling Baat het niet dan schaadt het niet. Een onstuimige en opbeurende voorstelling die je weer energie geeft en die je het eentonige binnen-zitten even doet vergeten.

De laatste cabaretvoorstelling in de maand oktober is Veenendaal lacht. Een stand up comedy traditie in de foyer van het theater die het vierde seizoen ingaat. Met diverse Veense comedians, voor de toegankelijke prijs van 10 euro.

Meer informatie
Theater Lampegiet I www.lampegiet.nl .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen