Rauw cabaret van Ton Kas

Foto: Studio Loerijzer

VEENENDAAL – Ton Kas grapt voor de sterke maag. Waarom Best of…? Om ‘t nóg bezopener te maken natuurlijk. Daarom! De cabaretier is donderdag 14 oktober live in Theater Lampegiet.

Aan de opzet verandert nul komma nul: Ton Kas zal een totaal mallotige, melige avond opdienen. Compleet met hond, die voor de gevoelige snaar zorgt. Het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken, kwellende schoonmoeders, impotente huisvaders, psychiaters, te dikke of juist te dunne wijven, politie-agenten enzovoort wordt uit de kast getrokken. Grof en overdreven tot en met. Pure flauwekul, die niemand persoonlijk hoeft op te vatten. En laat je vooral niet wijsmaken dat mijn kunstje meer voor mannen is: de vrouwen produceren doorgaans de meeste decibels in de zaal!

De beste fragmenten uit de eerdere drie shows passeren de revue nog eens. Maar anders verpakt en aangevuld met kersvers materiaal, want dit wordt een compleet nieuwe show! Ton Kas maakt samen met o.a. Diederik Ebbinge, Henry van Loon en Eva Crutzen de satirische talkshow Promenade, ‘ongemakstelevisie van het zuiverste soort’ (NRC).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen