Lees- en luisterspot in bieb

Foto: Bibliotheek Veenendaal

VEENENDAAL – Wil je de app van de online bibliotheek weleens uitproberen? Kom dan op donderdag 7 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur naar de lees- en luisterspot in Bibliotheek Veenendaal. Medewerkers staan daar klaar om je te helpen met de e-books en luisterboeken in de app én om antwoord te geven op al je andere vragen over het digitale aanbod van de bibliotheek.

Leden van de bibliotheek kunnen binnen hun bestaande abonnement gebruikmaken van de online bibliotheek-app. In deze app vinden zij duizenden e-books en luisterboeken, die allemaal direct te lenen en te lezen zijn op telefoon en tablet. Ook kunnen zij lijstjes maken met hun favoriete boeken, fragmenten beluisteren of previews van e-books bekijken. Met de meeste abonnementen kun je 10 e-books en 10 luisterboeken tegelijk lenen, voor een periode van 3 weken. De online bibliotheek-app is te vinden in de appstore.

Lees- en luisterspot

Iedereen die de online bibliotheek-app wil proberen, kan naar de lees- en luisterspot komen. Ook niet-leden zijn welkom. Op donderdag 7 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur staat de lees- en luisterspot in de hal van De Cultuurfabriek.

De komende weken reist de lees- en luisterspot door heel Nederland. De bedoeling is om (nog) meer mensen te laten kennismaken met de e-books en luisterboeken van de online bibliotheek. Ook is er natuurlijk ruimte voor andere vragen over het digitale aanbod van de bibliotheek, zoals de TijdschriftenBieb en de online cursussen.

Tablet Café

Vanaf donderdag 7 oktober van 13.30 tot 15.30 uur is er in De Cultuurfabriek ook weer een Tablet Café, voor iedereen met vragen over tablets, smartphones en e-books. Elke eerste donderdag van de maand, van 13.30 – 15.30 uur in de centrale hal van De Cultuurfabriek, vindt het Tablet Café plaats. Het Tablet Café is een initiatief van Bibliotheek Veenendaal in samenwerking met de Hobby Computer Club.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen