Lampegiet opent seizoen met corona-check app

Foto:

VEENENDAAL – Het nieuwe theaterseizoen van Theater Lampegiet barst los. “Kom genieten van Nasrdin Dchar, TITANIC de musical, Tineke Schouten, Rundfunk, VanVelzen en vele anderen. Er zijn uiteraard ook hier versoepelde coronamaatregelen, aangepaste aanvangstijden én voor welke verplaatste voorstellingen uit seizoen 19-20 en 20-21 je nu weer kaarten kunt kopen”, aldus een woordvoerder.


Theater Lampegiet is wel verplicht zich aan de Coronawet en heropeningsrichtlijnen van het RIVM te houden. Op het moment van schrijven zijn dit de vereisten:

  • De verplichte 1,5 meter afstand wordt opgeheven. Afstand houden is wel raadzaam.
  • Toegang: de QR-code is jouw Corona toegangsbewijs
    • Je hebt alleen toegang met een geldige QR-code uit de CoronaCheck-app of deze QR-code op papier in combinatie met een geldig ID en tickets voor de voorstelling.
    • Heb je nog geen QR-code? Je kunt er een krijgen door je tot 24 uur vantevoren hier gratis laten testen.
    • Een negatieve uitslag van een zelftest of het gele vaccinatieboekje gelden niet als Corona toegangsbewijs
  • Bij het bestellen van je tickets heb je in de zaal voor een rij en stoel(en) gekozen. Die rij geldt volgens bestelling en bij binnenkomst van de zaal krijg je de exacte stoelen in de rij toegewezen.


Aangepaste aanvangstijden
De aanvangstijden zijn gewijzigd. Hier maken we veel bezoekers blij mee. De voorstellingen die eerst om 19:30 uur stonden, zijn terug naar de tijd die je altijd gewend was: 20:00 uur. Nu de zaal weer vol mag, worden er niet langer twee voorstellingen op een avond gespeeld. Voor matinees blijft de aanvangstijd zoals die was.


Verplaatste voorstellingen
Voor de meeste, vanwege Corona geannuleerde voorstellingen uit seizoen ‘19-‘20 en seizoen ‘20-‘21, hebben we een nieuwe datum kunnen vinden! Voor een aantal kun je nu weer tickets kopen. Kijk hier voor het hele overzicht.

VOELBAAR LIVE. Het mag weer. De verkoop is gestart tot en met december 2021. Wil je (nog) niet zover vooruitbestellen? De hele programmering vind je altijd actueel op lampegiet.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen