Aansluiting trein en bus verandert op woensdagen

Foto: Syntus
VEENENDAAL – De dienstregeling van de NS wijzigt vanaf 8 september op woensdagen over het traject Nijmegen-Schiphol. De NS en ProRail testen dan elke woensdag tot en met 8 december 2021 de nieuwe tienminutendienstregeling.
In verband met de nieuwe dienstregeling van de NS wijzigen mogelijk de aansluit- en overstaptijden op de bussen op station Veenendaal Centrum, Veenendaal West en Veenendaal-De Klomp. Voornamelijk op station Veenendaal-De Klomp worden de overstaptijden overdag langer. Vervoerders Syntus Utrecht en RRReis vragen reizigers rekening te houden met gewijzigde aankomst- en vertrektijden van de treinen, waardoor de aansluiting op de bussen afwijkt op de woensdagen. Ook adviseren de vervoerders haar reizigers om voor vertrek de reisplanner te raadplegen, voor een actueel reisadvies. Op syntusutrecht.nl/testdagen en RRReis.nl/testdagen is meer informatie te vinden.
De nieuwe dienstregelingen van de NS, Syntus Utrecht en RRReis gaan in per 12 december 2021. De busvervoerders zijn momenteel bezig om te kijken of de nieuwe dienstregeling van de bussen kan worden afgestemd op de nieuwe dienstregeling van de NS.
Keolis Nederland verzorgt openbaar vervoer in Almere, Gelderland, Overijssel (Salland en Twente), Utrecht en op de treintrajecten Zwolle-Enschede, Zwolle-Kampen en Zutphen-Hengelo-Oldenzaal. Dat doen we met ruim 2300 medewerkers, 700 bussen, 25 treinen en bijna 600 deelfietsen. Onze klanten zijn onze gasten. We brengen hen graag ontspannen en veilig naar hun bestemming. Onze ambitie is om (on)gewoon goed te zijn. In het bieden van een veilige reis, up-to-date informatie en een chauffeur die optreedt als perfecte gastheer of gastvrouw. Daarnaast investeert Keolis in goed werkgeverschap (PSO trede 2, certificaat Gender Equality). Keolis hecht grote waarde aan integriteit, veiligheid en duurzaamheid. Inmiddels is 40% van onze bussen volledig elektrisch. In Gelderland en Overijssel lanceerden we de grootste e-vloot van Europa in één keer. Keolis Nederland is een 100% dochteronderneming van de wereldwijde opererende mobiliteitsonderneming Keolis. Ieder jaar vervoeren we met 68.000 medewerkers bijna 3,5 miljard reizigers in 15 landen. www.keolis.nl.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen