Vragen over CoronaCheck?

Foto: Veenendaal.nieuws.nl

VEENENDAAL – Misschien ga je binnenkort op vakantie binnen de Europese Unie of ga je naar een evenement waar je een coronabewijs voor nodig hebt. Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? De Bibliotheek helpt je graag op weg.

Bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek helpen de medewerkers van de Bibliotheek je graag verder met al je vragen rondom het regelen van digitale overheidszaken. Je kunt dus ook bij hen terecht als je wat hulp nodig hebt bij het regelen van je coronabewijs of bij het printen hiervan. De hulp is gratis, je hoeft geen lid te zijn.

Een coronabewijs maak je met de app CoronaCheck of via de website coronacheck.nl. In de meeste gevallen heb je daar een DigiD voor nodig. Als je het lastig vindt om te werken met DigiD of als je bijvoorbeeld vragen hebt over hoe de CoronaCheck werkt, is het informatiepunt de ideale plek waar je terecht kunt.

Informatiepunt Digitale Overheid

Op de tweede verdieping in De Cultuurfabriek vind je sinds kort het Informatiepunt Digitale Overheid. Hier kun je terecht als je hulp nodig hebt bij het regelen van je digitale overheidszaken. De medewerkers van de Bibliotheek denken graag met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Ook kunnen ze je helpen bij het vinden van een organisatie in Veenendaal die je verder helpt.

Heb je bijvoorbeeld vragen omtrent belastingen en toeslagen, zorg regelen, werk zoeken, AOW aanvragen of je DigiD? Voor dat en veel meer ben jij bij het informatiepunt aan het juiste adres. Wil je meer informatie over het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek? Neem een kijkje op www.bibliotheekveenendaal.nl of kom langs in De Cultuurfabriek.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen