Rondweg-west twee nachten dicht

Foto: Veenendaal.nieuws.nl

VEENENDAAL – In de nachten van woensdag 28 op donderdag 29 juli en op de volgende nacht op vrijdag 30 juli zijn er onderhoudswerkzaamheden op de Rondweg-west tussen 20.00 uur en 05.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van een coating op het wegdek. Dit is duurzaam en verlengt de levensduur. Groot onderhoud kan hiermee uitgesteld worden. De werkzaamheden worden in twee avonden/nachten uitgevoerd tussen 20.00 en 05.00 uur. Het gaat om het traject tussen de kruising Pionier-Panhuis en kruising Jan Steenlaan/De Reede.

In de nacht van donderdag 29 juli tot en met vrijdag 30 juli gaat het om het deel tussen de kruising Grote Beer/Vendelier en kruising Panhuis/De Pionier en tussen de kruising Jan Steenlaan/De Reede en kruising Bergweg. De hulpdiensten kunnen in geval van nood gebruik maken van de werkvakken. Op de kruispunten zijn verkeersregelaars aanwezig om het overstekende verkeer te begeleiden. De voertuigen kunnen misschien voor wat geluidsoverlast zorgen, maar dat is minimaal.

Heeft u vragen, neem dan contact op met gemeentelijk adviseur verkeer en wegen, Rogier van Ree. Hij is bereikbaar op telefoonnummer (0318) 538 538.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen