Joyce van Erp en [b]*leef: ‘Yoga, massage en bewustwording is mijn passie!’

Foto:
VEENENDAAL –  “Dit is mijn passie! Ik wist het gelijk”, zegt Joyce van Erp over het moment dat ze tijdens haar opleiding als schoonheidsspecialiste in aanraking kwam met massages en yoga. Nu is ze eigenaar van [b]•leef massage, yoga & bewustwording.
De keukentafel werd van de muur getrokken en de tuinkussens werden gebruikt als massagebank. Nadat ze wat ommetjes in haar leven had genomen, werd het heel snel duidelijk dat de drie elementen van dichter bij jezelf te kunnen komen, massage, yoga en bewustwording bij haar horen!
“Na het afronden van mijn opleiding en specialisatie in Yoga ben ik mij nog meer gaan verdiepen in de holistische wereld in combinatie met yoga. Dat gaf mij ook de bewustwording die nodig was om echt contact te maken met mezelf. Overgave is hier een mega groot onderdeel in. Vooral in deze bijzondere tijden, waarin COVID om de hoek kwam kijken en ik sinds november 2020 een fantastisch mooie ruimte heb gehuurd om mijn droom die ik heb uit te kunnen laten komen.
Zelfs in deze heftige periode, die niemand zich kon voorstellen, heb ik leren vertrouwen in mezelf en dat als je dolgraag iets wilt bereiken je er dan helemaal voor ‘moet’ gaan. Met alle zachtheid en liefde, die ik zowel naar mij zelf als naar mijn werk heb. In mijn lijf en hoofd geef ik nu het signaal leef in overgave. En dan gebeuren er de meest mooie momenten die we ons kunnen voorstellen. Hoop oprecht dat ik jullie zo enthousiast kan en mag maken dat ik je snel mag mogen ontmoeten op de yoga mat.”
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen