Martijn Beek opnieuw lijsttrekker ProVeenendaal

Foto: ProVeenendaal

VEENENDAAL – Martijn Beek is – tijdens de algemene ledenvergadering van ProVeenendaal – opnieuw, unaniem verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

Bestuursvoorzitter Henri Pabst van ’t Slot: “Ik wil Martijn Beek van harte feliciteren. De afgelopen jaren heeft Martijn zich als wethouder in het college van B&W ingezet voor alle Veenendalers, met in zijn portefeuille onder andere het sociaal domein, sport, welzijn en gezondheidszorg. Door het coronavirus kwam hier nog eens extra veel werk bovenop. Wij als bestuur van ProVeenendaal zijn erg trots op al het werk wat Martijn de afgelopen jaren heeft verzet. Wij kijken er dan ook erg naar uit om samen, met Martijn als lijsttrekker, de verkiezingstijd in te gaan. Zijn brede ervaring in de lokale Veense politiek én de energie binnen ProVeenendaal om weer 4 jaar voor Veenendaal aan de slag te gaan, zal hier zeker aan bijdragen en geeft vertrouwen in een mooie verkiezingscampagne. De kandidatenlijst van ProVeenendaal zal de komende maanden verder samengesteld worden. Wij hopen in het najaar de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma te kunnen presenteren.”

Op 13 september aanstaande bestaat ProVeenendaal 10 jaar. Deze feestelijke gebeurtenis laat de partij niet ongemerkt voorbij gaan. De campagnecommissie is druk bezig om hier invulling aan te geven. Info: www.Pro-Veenendaal.nl , mail: [email protected] .

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen