Maak leukste vaderdagcadeau in FabLab

Foto: Veenendaal.nieuws.nl

VEENENDAAL – In FabLab Veenendaal kun je zaterdag 19 juni een leuk en origineel vaderdagcadeau maken. Kies zelf een leuke tekst en druk deze met de hittepers op de sokken. Het resultaat: persoonlijke en originele sokken, die niemand anders heeft! Liever iets anders maken en één van de machines uitproberen? Kom dan langs tijdens de open inloop!

Voor het vaderdagcadeau moet je bij FabLab Veenendaal zijn. Via de website: www.bibliotheekveenendaal.nl boek je een tijdsslot op zaterdag 19 juni tussen 11.00 – 16.15 uur. Kom op de gereserveerde tijd langs in het FabLab en zoek een leuke tekst uit om op een paar sokken te laten drukken. Van deze tekst maakt een medewerker van het FabLab met de vinylsnijder een soort sticker. Deze sticker wordt met de hittepers op de sokken gedrukt. De kosten voor deze activiteit zijn €5,00 per kaartje (incl. sokken).

Open inloop

Vanaf woensdag 9 juni opent FabLab Veenendaal weer haar deuren en kun je weer langskomen tijdens de inloop die elke woensdag en zaterdag van 13.00 – 17.00 uur plaatsvindt. Via de website van Bibliotheek Veenendaal kun je je hiervoor aanmelden door een tijdsslot te boeken. Tijdens de inloop kun je voor een voordelig tarief, in ongeveer een halfuurtje, kennis maken met lasersnijders, 3D-printers, snijplotters en andere machines. Het is ook mogelijk om een machine langer te gebruiken om grotere projecten te maken, hiervoor moet je een machine reserveren. Dit kan door een mail te sturen naar:
[email protected].

Technologie

Bibliotheek Veenendaal gelooft in de kracht van het delen van kennis en met het FabLab (FabricationLaboratory) wordt nieuwe technologie, techniek én programmeren toegankelijk voor iedereen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen