Mamacafé op excursie naar dierenparkje Dragonder

Foto: Veenendaal.nieuws.nl

VEENENDAAL – In plaats van een online sessie gaat het Mamacafé op woensdag 9 juni op excursie. Meld je aan en ga mee naar het dierenparkje Dragonder in Veenendaal. “We gaan voorlezen, knutselen en natuurlijk naar alle diertjes kijken. Meedoen is gratis en je hoeft geen lid te zijn.”

De speciale Mamacafé excursie vindt plaats op woensdagochtend 9 juni van 10.00 – 12.00 uur bij het dierenparkje Dragonder (Gersteveld 29b, 3902 EL Veenendaal). Je kunt meedoen door je aan te melden via [email protected].

Het Mamacafé is speciaal voor (groot)ouders en verzorgers van kinderen van 0 tot 4 jaar. Samen wisselen we kennis uit over opvoeden, voorlezen en voorgelezen worden en gaan we knutselen met de kindjes. Bij elke editie zijn er leuke activiteiten voor zowel de kinderen als voor de (groot)ouders of verzorgers. Zo worden er regelmatig speciale workshops gehouden en gaan we altijd voorlezen en knutselen.

Het Mamacafé wordt mede mogelijk gemaakt door Bibliotheek Veenendaal en Humantis Veenendaal. Meer informatie vind je op de website: www.bibliotheekveenendaal.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen