Antoinette dans les Cévennes in ‘t Filmhuis

Foto:

VEENENDAAL – Aankomende zondag 29 november is Antoinette dans les Cévennes te zien in Filmhuis Veenendaal! In deze Franse komedie reist een schooljuf haar geheime minnaar en zijn vrouw achterna naar het nationaal park in Zuid-Frankrijk. Compleet onvoorbereid leidt dit natuurlijk tot de nodige rare situaties. Op zaterdag speelt dé Filmhuis Veenendaal-kassakraker De Beentjes van Sint Hildegard.

Schooljuf Antoinette is als een blok gevallen voor Vladimir, de vader van een van haar leerlingen. Dat hij getrouwd is, lijkt voor geen van beide een probleem. Wanneer het gezin een wandelvakantie in de Cevennen boekt, reist Antoinette hen achterna in de hoop op wat alleen-tijd met haar minnaar. Vladimir heeft intussen allang gekozen voor zijn familie, maar voor Antoinette is dat niet duidelijk. Zij heeft enkel oog voor hem, wat toch enkele grappige en pijnlijke momenten oplevert…

Bovendien is de film De Beentjes van Sint Hildegard terug in Filmhuis Veenendaal! Deze op-en-top Nederlandse film gaat over het benauwde huwelijk tussen Jan en de tot-over-de-oren verliefde Gedda, gespeeld door Herman Finkers en Johanna der Steege. De film komt neer op een grote vraag: hoever willen ze gaan voor de liefde?

De Beentjes van Sint Hildegard speelt zaterdag 28 november om 20.00 uur. Antoinette dans les Cévennes draait zondag 29 november om 14.30 uur. Vanwege de beperkte capaciteit in de filmzaal, is kaarten bestellen een must!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen