Cabaretier Arjan Kleton met debuuttheater

Foto: Joyce Djo

VEENENDAAL – Theater Lampegiet was voor cabaretier Arjan Kleton het allereerste theater waar hij ooit een voorstelling bezocht. Als havoleerling aan het Christelijk Lyceum Veenendaal had hij een abonnement op het culturele programma CBBA. Nu staat hij er zelf op het toneel met zijn eerste solo theatertour Met de fles grootgebracht.

Arjan Kleton is volgens zeggen “gedoopt achter de toog en met de fles groot gebracht”. Een barman die leefde in de kroeg, legio verhalen op sterk water heeft staan en zich niet graag in een hokje laat stoppen, want aan de bar is iedereen gelijk. Van zijn eigen ouders tot veel te jonge studentes en van bekende Nederlanders tot zijn eigen vrienden, Arjan (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar en hoorde daar de grootste geheimen.

Dat levert een cabaret voorstelling op in een mix van brutaliteit, herkenning, persoonlijk drama en improvisatie.

Arjan Kletonwoonde tien jaar in Veenendaal en trainde er het tweede elftal van voetbalvereniging VRC. In de landelijke media was hij te zien en horen bij SBS6, BNNVARA, Omroep Gelderland, Radio Veronica en NPO Radio2. Verder is Arjan regelmatig te horen op Allsports Radio met zijn radiocolumn en treedt hij veel op in Comedy Café Amsterdam. Daar heeft hij zelfs zijn eigen show, Cocktails & Comedy.

Met de fles grootgebracht

Vrijdag 23 oktober 2020 in Theater Lampegiet I Cabaret I De voorstelling start om 19:30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 17,50 via www.lampegiet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen