Lampegiet sluit deur tot 1 juni

Martijn Koning, verwacht in 2021.
Martijn Koning, verwacht in 2021.
Foto: Jesaja Hizkia

VEENENDAAL – Lampegiet sluit haar deur tot 1 juni 2020 vanwege de coronacrisis. De laatste drie maanden van dit theaterseizoen waren enorm veelbelovend, met artiesten zoals Ton Kas, Crazy Piano’s, Rundfunk en nog veel meer. Maar de wereld ziet er ineens geheel anders uit door het Corona-virus. En daarmee staat ook de cultuursector op z’n kop.

“Het valt ons zwaar, maar met de huidige overheidsmaatregelen, kunnen we niet anders dan het theater sluiten tot 1 juni 2020. Uiteraard om jullie, ons publiek, te beschermen tegen mogelijke Corona besmetting en datzelfde geldt ook voor de artiesten en onze medewerkers. Ook het buitenevenement Theater op ’t Fort dat in juni gepland stond bij Fort aan de Buursteeg, wordt uitgesteld tot na de zomer. We vragen nu om afstand, zodat we daarna weer in elkaars nabijheid kunnen genieten van al die mooie live momenten”, aldus een woordvoerder.

Heads & Tales: dit najaar verwacht. Foto: Annemieke van der Togt

Theater is live beleving. Theater Lampegiet is graag je baken in cultuur dat weer kwalitatief hoogwaardige voorstellingen brengt, zodra het kán! Vanaf het moment dat deze crisisperiode voorbij is, staan wij vooraan om je meer moois dan ooit aan te bieden. Op dit moment is het nog te vroeg om exacte data te communiceren. Maar een ding is zeker: de maanden die dan komen, staan vol met geweldige voorstellingen.

De nieuwe seizoensbrochure en de start van de kaartverkoop zijn dit jaar later dan je gewend bent, in afstemming met andere theaters in Nederland.

Verheug je alvast op die vele mooie live voorstellingen, in goede gezondheid. Hopelijk tot snel!

P.s. Tot 1 juni is het theater gesloten en kun je voor contact per e-mail reageren naar [email protected]. Deze mailbox wordt wekelijks bijgewerkt. Zodra er nieuws is over wijzigingen in voorstellingen waarvoor je al kaarten gekocht had, word je door ons geïnformeerd

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen