Lichtschilderen in FabLab

Foto:

VEENENDAAL – Wist je dat je niet alleen met verf, maar ook met licht kan schilderen? Op zaterdag 8 februari is er een FabLab-workshop waarin natuurkunde, techniek, kunst én fotografie aan bod komen. Kinderen van 7 t/m 12 jaar leren hoe ze met een zelfgemaakte ledslinger unieke lichtschilderijen kunnencreeëren.

In de workshop gaan de deelnemers eerst aan de slag met het maken van een ledslinger. Hiermee kunnen ze allerlei verschillende patronen in de lucht tekenen. Met een speciale app kunnen deze patronen op één foto vastgelegd worden.

Meedoen

De workshop is speciaal voor kinderen van 7 t/m 12 jaar enwordt gegeven op
zaterdag 8 februariin Zaal 1, op de eerste verdieping van De Cultuurfabriek. Er zijn vier starttijden: om 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur, de workshop zelf duurt ongeveer 45 minuten.Een kaartje kost €5 en is te koop via www.bibliotheekveenendaal.nl of bij de klantenservicebalie in De Cultuurfabriek. Alle deelnemers mogen na afloop een afgedrukte foto van hun lichtkunstwerk mee naar huis nemen. Er is deze middag, net als elke zaterdagmiddag, inloop in het FabLab.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen