Daan Boom voor het eerst solo

Foto: Corne van der Stelt

VEENENDAAL – Daan Boom is bij het grote publiek vooral bekend van het televisieprogramma Streetlab. Dit programma is in 2015 genomineerd geweest voor een Gouden Televizier Ring. Boom heeft ook de finale gehaald in het programma Maestro (2016), maar hij kan veel meer. Dat laat hij zien in zijn allereerste one-man-show in het theater. Hij legt het publiek tijdens de voorstelling uit waarom hij zo veel dingen wil doen die hij eigenlijk niet kan. En wanneer is het genoeg? Welke leegte probeert hij hier mee te vullen?

Grote dromen

De veelzijdige Boom wil veel. En hij wil eigenlijk veel, veel te veel. Dus gaat hij: tapdansen, streetdancen, zingen, rappen, pianospelen, schreeuwen, balletten, huilen, miepen, maar ook sociale experimenten uithalen (zoals we die uit het programma Streetlab kennen), dirigeren (zoals in Maestro), verhalen vertellen uit de Kelderklasse en bovenal: heel veel lachen.

Duizendpoot

Daan Boom had eigenlijk rapper, acteur, illusionist, dolfijnentrainer, profvoetballer, balletdanser, muzikant, president van Amerika, volkszanger of Frank Sinatra moeten worden. Daan werd dan ook afgewezen op de toneelacademie in Maastricht omdat hij ‘te veel’ wilde. In deze eerste solo voorstelling genaamd ‘De Eerste’ gaat hij daarmee dus vrolijk voort. Zijn solo debuut is goed ontvangen. Veelzijdig en soms hilarisch.

Meer informatie
Woensdag 26 februari in Theater Lampegiet. De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 19,50 via www.lampegiet.nl

 

Notitie voor de redactie

Contactpersoon   : Dineke van Westen – de Jong
Telefoonnummer : 0318 540 000

E-mail                   : [email protected]

 

Bijlage                  382-5106-Daan Boom – De Eerste – LIGGEND – Copyright Corne van der Stelt

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen