Cabaretier Javier Guzman openhartig

Foto: Chloé Leenheer

VEENENDAAL – In zijn negende, avondvullende show ‘Guzmán’ kijkt Javier Guzman terug. Op zijn grillige leven, zijn stormachtige carrière en hij vertelt je dingen die je nog niet van hem wist.

Openhartige terugblik

Guzman licht dingen toe die wellicht herkenbaar zijn, dingen die op zijn minst opmerkelijk zijn, dingen die opzienbarend zijn.Zijn het ontboezemingen? Wie weet.

Het zijn juist die dingen waar je normaal gesproken misschien niet eens om moet lachen, maar deze avond wel. Dat staat nu al vast. De levensloop van Javier heeft ridicuul veel gelijkenissen met het land waar hij al vanaf zijn zeventiende op de planken staat.

Winnaar Leids Cabaret Festival

Javier Guzmán is cabaretier, stand-up comedian en (stem)acteur. Hij is geboren in Spanje en op jonge leeftijd emigreerde hij samen met zijn moeder en broer naar Nederland. In 1988 studeerde hij aan de Academie voor Kleinkunst.Dit pakte goed uit: in zijn derde jaar van zijn opleiding won hij namelijk zowel de Jury- als de Publieksprijs op het Leids Cabaret Festival. In 2003 studeerde hij af en zette hij zijn carrière voort op de planken, televisie en het witte doek.

Meer informatie
Vrijdag 21 februari in Theater Lampegiet. De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor  €23,- via www.lampegiet.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen