Plien & Bianca

Foto: Katinka Krijgsman

VEENENDAAL – Plien en Bianca vormen een genre op zich. Met hun typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing. ‘En nu dan?’is hun zevende theaterprogramma. Op woensdag 16 oktober en donderdag 17 oktober starten ze deze nieuwe reeks voorstellingen in Theater Lampegiet.

De vorige voorstelling, Gaat het nog door? van dit succesvolle duo zorgde voor lovende recensies en uitverkochte zalen en leverde een nominatie voor de Poelifinarioop. De lat ligt dus hoog voor de nieuwe voorstelling. In ‘En nu dan?’ wacht je een onvergetelijke stoet aan typeringen en hun unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerend hilariteit.

Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman leerden elkaar al kennen tijdens hun opleiding aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. Ze deden later mee als duo aan Cameretten in 1996. Van 1998 tot 2003 waren ze te gezien in het populaire VPRO-Jeugdprogramma ‘Zaai’. In 2000 kwam de grote doorbraak van het duo met het programma ‘Biks’.

Meer informatie
Woensdag 16 oktober& donderdag 17 oktober in Theater Lampegiet I Cabaret I De voorstelling begint om 20:00 uur. I Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €30,00 via www.lampegiet.nl

 

Notitie voor de redactie

Contactpersoon   : Dineke van Westen – de Jong
Telefoonnummer : 0318 540 000

E-mail                   : [email protected]

 

Bijlage                  Plien& Bianca – En nu dan – LIGGEND – ©Katinka Krijgsman

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen