Musical ‘Pijnstillers’ van Carry Slee

Foto:

VEENENDAAL – Feest het leven zolang het duurt. Dat is het thema van de musical Pijnstillers, naar een boek van Carry Slee die als geen ander moeilijke thema’s bespreekbaar kan maken via haar boeken. Dat maakt ze zo geschikt voor het toneel. Op donderdag 3 oktober te zien in Theater Lampegiet.

Deze opwindende musical neemt je mee in moeilijke thema’s als doodgaan en liefde, de hechte band tussen moeder en zoon en afscheid. Tegelijkertijd proef je die eindeloze energie die je voelt als je het leven viert zolang het leven duurt.

Alleenstaande moeder
‘Pijnstillers’ van Carry Slee gaat over Casper, die jaren geleden door zijn vader werd verlaten, nu zijn moeder dreigt te verliezen aan kanker.Zijn moeder voedde hem in haar eentje op. Zijn vader heeft hij nog nooit gezien. Op een kwade dag krijgen ze het bericht dat Caspers moeder kanker heeft en niet verder behandeld kan worden. Vanaf dat moment staat het leven van de jonge tiener helemaal op z’n kop.

En er was al zoveel aan de hand. Zijn beste vriendin zoent met een jongen van wie de ouders niet uit Nederland komen en dat mag haar vader niet weten… dus liegt ze dat ze iets met Casper heeft. En Casper zelf heeft weer vlinders van dat meisje, die net zo van muziek houdt als hij.

Meer informatie
Donderdag 3oktober 2019 in Theater Lampegiet I Musical I De voorstelling begint om 19:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 20,00 via www.lampegiet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen