Maak je eigen stripverhaal

Foto:

VEENENDAAL – Op zaterdagmiddag 18 mei kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar meedoen met een workshop striptekenen in de Cultuurfabriek. Striptekenaar Joshua Peeters, bekend van o.a. de Donald Duck, helpt ze bij het maken van een eigen stripverhaal.

 

Maak je eigen stripverhaal

In de workshop gaan de deelnemers aan de slag met de verschillende kanten van een stripverhaal. Ze verzinnen een eigen verhaal en leren hoe het kunnen vertellen met plaatjes. Joshua Peeters laat zien hoe hij zijn strips maakt en geeft de deelnemers allerlei tips over hun tekeningen.

 

Joshua Peeters

Joshua Peeters is net als zijn drie broers striptekenaar. Hij tekent het liefst strips over dieren die rondlopen in een wereld die heel erg op onze mensenwereld lijkt. Daarnaast maakt hij graag humoristische, historische strips. De strips van Joshua Peeters verschenen in de Donald Duck, NRC Handelsblad, Inktpot, Zone 5300 en Straatnieuws.

 

Meedoen

De workshop vindt plaats op zaterdag 18 mei, van 14.00-16.00 uur. Kaartjes kosten €5 per stuk en zijn te koop bij de servicebalie op de begane grond van De Cultuurfabriek of via www.bibliotheekveenendaal.nl. Er is plek voor 15 kinderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen