‘Opera meets musical’ met GOOG en Amsterdam Musical

Foto: www.sanhaveld.nl

VEENENDAAL – Het Gelders Opera- en Operette Gezelschap staat op 1 december in Theater De Lampegiet. Het gezelschap werkt tijdens dit concert samen met het Concertkoor van Amsterdam Musical. Opera Meets Musical zit vol prachtige muziek en belooft voor ieder wat wils, het publiek zal genieten van nummers uit Romeo en Julia, Don Carlos, South Pacific, Caroussel met daarbij You’ll never walk alone.

Muziekvoorstelling Opera Meets Musical is een bijzondere samenwerking door de twee verschillende muziekgenres. Het GOOG en AMCK weten hun krachten te bundelen en een avond te creëren waar het publiek niet stil kan zitten. Het repertoire van het GOOG stond altijd al als breed bekend, maar deze samenwerking is zeker uniek. Deze avond geniet het publiek van nummers uit Aida, Don Carlos, Les Misérables, Oklahoma en Roméo et Juliete. Beide gezelschappen brengen grote koorwerken en een volledige casts mee.

Het Gelders Opera- en Operette Gezelschap heeft sinds de oprichting 1954 als streven om het programma af te stemmen op de verlangens van de bezoekers. Daarnaast zijn ze niet bang om wat onbekendere muziekstukken aan het licht te laten komen. Jaarlijks voert het GOOG een operaproductie of galaconcert uit. Het GOOG heeft in meerdere landelijke theaterproducties gezongen, waaronder de musical ‘JesusChrist Superstar’. De keuze van de opera’s en operettes zijn afwisselend, maar de hoge kwaliteit van de artiesten zijn een vast gegeven.

De bezoekers kunnen op 1 december om 20:00 uur naar dit concert luisteren. Tickets zijn verkrijgbaar voor €25,00 via www.lampegiet.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen