Hadewych Minis laat zichzelf zien in ‘Minus Plus’

Foto: Krista van der Niet

VEENENDAAL – In Minis Plus laat Hadewych Minis een extended version van zichzelf zien. Zang, dans en acteren; al haar kanten komen samen in haar eerste solovoorstelling. 29 november staat ze in De Lampegiet met Minis Plus.

De voorstelling laat zien hoe veelzijdig ze is. Als volwaardig rasartiest toont ze haar kunnen. Van cabaret tot flamenco, over moederschap en luizenmoeder tot midlifecrisis. Hadewych neemt haar publiek mee op haar originele zoektocht in alle oprechtheid en gekheid.

De show is muzikaal, herkenbaar, grappig en ontroerend en wordt erg goed ontvangen door het publiek. Hierin komt naar voren dat Hadewych als klein meisje al zelfbewust was en dat ze ook nunog de dominantie van vrouwen graag onderstreept. Een mooi concept, zeker in de samenleving die streeft naar emancipatie.

Hadewych veroverde het afgelopen jaar de harten op de Parade, Ze speelde eerder in de kinderserie “Vrolijke Kerst” en schitterde in de rol van Rachel Hazes in de film “Bloed, Zweet en Tranen”, waarvoor ze haar tweede Gouden Kalf ontving. In 2017 was Hadewych finalist in het TV-programma Maestro. Minis bewijst hiermee dat ze haar eigen plek in het theater verdient. Ze zingt en beweegt goed en weet perfect gebruik te maken van haar diepe stem.

De voorstelling begint om 20:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf  € 22,65 via www.lampegiet.nl

 

Foto: Krista van der Niet

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen