Buitenfilm Weg Van Jou op het Veense Stadsstrand

Foto: Trailer foto: Weg Van Jou

Kom 20 juli gezellig genieten van een buitenfilm van Filmhuis Veenendaal op het Veense Stadsstrand. Toegang is gratis.

Neem je eigen kleedje en/of klapstoeltje mee. Hapjes en drankjes kan je zelf meenemen of krijgen bij de Stadskeet op het Stadsstrand.

‘Weg Van Jou’ is een van de zes films die Filmhuis Veenendaal deze zomer buiten gaan vertonen. De buitenvoorstellingen vinden op zes vrijdagavonden plaats op het Veense Stadsstrand. De toegang is gratis; reserveren is niet nodig. Neem gerust je eigen klapstoeltjes en picknickkleedjes mee. Op de dag van de vertoning wordt om 17:00 beoordeeld of de vertoning kan doorgaan.

Mocht het nodig zijn om de voorstelling af te lasten, dan zetten we dat op de website en op onze Facebook pagina.

Over deze film: De ambitieuze dertiger Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen.  WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen  achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei?

De Buitenfilms maken deel uit van het Zomerfestival Veenendaal programma. Wil je weten wat je deze zomer nog meer kan doen in Veenendaal? Kijk dan gauw op  Zomerfestival Veenendaal

 

Locatie:  Winkelstad Veenendaal

Adres:  Thoomesplein , Veenendaal

Datum: vrijdag 20-07-2018 – 22:15

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen