Holland’s Next Top Model Fandag op televisie

Foto: Inglot Cosmetics

VEENENDAAL – Op 19 oktober vond de Holland’s Next Top Model Fandag plaats in Veenendaal. Op de Bernard van Kreelpoort was het een feestje voor de fans van het RTL 5 programma. De laatste 10 kandidaten liepen over de catwalk en hebben fans ontmoet in de INGLOT winkel. Op maandagavond 9 december zal de HNTM Fandag uitgezonden worden en komt Veenendaal mooi in beeld. Het kijken waard!

Aflevering 15 van het programma staat in het teken van de Holland’s Next Top Model Fandag. Tijdens deze dag kwamen fans uit heel Nederland naar Veenendaal gereisd om daar hun favoriete kandidaten te ontmoeten. In de aflevering zien de kijkers de modeshow op de Bernard van Kreelpoort in Veenendaal. De kandidaten schitterde hier in outfits van de lokale ondernemingen: Boavista en ANWB met sieraden van HiP, opgemaakt door INGLOT en de haren verzorgd door Markanti. In aflevering 15 is ook de meet & greet te zien tussen fans en kandidaten in de INGLOT winkel.

De Holland’s Next Top Model Fandag werd georganiseerd door cosmeticamerk INGLOT in samenwerking met Winkelstad Veenendaal en Videoland. Benieuwd hoe Veenendaal in de aflevering van Holland’s Next Top Model komt? Vanaf 3 december staat de aflevering al online op Videoland.

INGLOT Cosmetics

INGLOT Cosmetics is een wereldwijd cosmeticamerk dat al meer dan 30 jaar in de cosmeticawereld  zit. INGLOT werkt dagelijks aan nieuwe innovatieve en wetenschappelijke cosmeticaproducten. Dit heeft geleid tot een uitgebreide assortiment en indrukwekkend veel kleuren. Het professionele cosmeticamerk staat  bekend om de revolutionaire zuurstofdoorlatende nagellakken en het wereldberoemde Freedom System.

Holland’s Next Top Model

Sinds 2 september is Holland’s Next Top Model 2019 wekelijks te zien op Videoland (iedere maandag om 9.30) en RTL 5 (iedere maandag om 20:30 uur). Videoland loopt 1 aflevering voor op de tv- programmering. In de show strijden kandidaten om de  titel van Holland’s Next Top Model en  worden ze middels verschillende opdrachten beoordeelt door Anna Nooshin, Nigel Barker en Kim Feenstra en diverse gastjurytleden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen