Open Familiedag G.V.V.V. zaterdag 26 augustus

Foto: GVVV

Veenendaal – Op zaterdag 26 augustus houdt voetbalvereniging G.V.V.V. een Open Familiedag. Van 10 tot 14 uur zijn er op alle velden allerlei activiteiten te zien en te doen. Deze dag is gratis toegankelijk en iedereen is welkom, of je nu wel of geen lid bent, of je nu jong of oud bent. Zien we jou ook aan de blauwe zijde van Sportpark Panhuis in Veenendaal?

Programma
Van 10 tot 11 uur zijn er Team Trainingen voor alle sportievelingen tot en met 12 jaar, kun je een Keepers Training bijwonen en kun je aansluiten bij de ASM-training voor alle leeftijden. Van 11 tot 11.30 uur zal voetbal Freestyler Sheriff Hiloui het publiek entertainen met een Voetbalshow. Om 11.30 uur zal het eerste elftal worden gepresenteerd. Van 12.30 tot 13.30 uur kunnen de bezoekers een workshop Freestyle volgen van Sheriff Hiloui, kijken bij- en meedoen met de teamtrainingen voor alle sportievelingen vanaf 12 jaar, een keeperstraining volgen of meedoen met de ASM-training. Verder zijn er de hele dag leuke activiteiten te doen voor de kids, zoals een springkussen, een snelheidsmeter, etc.

Voetbalshow door voetbal Freestyler Sheriff Hiloui
Sheriff is een echte freestyler. Hij speelde eerst in een ‘standaard’ voetbalteam. Hij was altijd op straat te vinden om met vrienden te voetballen. Omdat hij trucs en skills het leukste vond, koos hij ervoor om te gaan freestylen. Het entertainen geeft hem een kick.
Hij wordt er blij van om het publiek te vermaken. Sheriff komt uit Veenendaal en heeft als kind zelf ook bij G.V.V.V. gevoetbald. Hij draagt de club nog steeds een warm hart toe en we zijn blij dat we hem met zijn voetbalkunsten mogen verwelkomen.

Teampresentatie van het eerste elftal
Ben je benieuwd uit welke spelers het eerste elftal van G.V.V.V. komend seizoen bestaat? Om 11.30 uur wordt het eerste elftal voorgesteld aan het publiek en kunnen de bezoekers op de foto met hun favoriete speler en een handtekening vragen.

Eerste thuiswedstrijd van het seizoen
Na de Open Familiedag speelt het eerste elftal om 14.30 uur de 1e thuiswedstrijd van het seizoen. Ze zullen de strijd aangaan tegen De Treffers uit Groesbeek. In de rust zal Sheriff weer een voetbalshow verzorgen op het hoofdveld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen