112

Politie zoekt getuigen van aanrijding

Foto: Politie Veenendaal

VEENENDAAL – Op dinsdag 11 juni 2019, omstreeks 11:15 uur heeft er een aanrijding plaats gevonden op de kruising: Spoorlaan/Kerkewijk/Patrimoniumlaan. Bij deze aanrijding waren een bestuurder van een kleine personenauto, vermoedelijk grijs van kleur, type VW Golf en een fietser betrokken. De politie zoekt getuigen.

 

“De bestuurder van de personenauto hebben wij niet meer getroffen op de locatie van de aanrijding. Of er sprake is van een ‘ verlaten plaats ongeval’ zal uit nader onderzoek moeten blijken. Uiteraard komen wij graag in contact met de bestuurder van de personenauto”, zegt politieagent Henk Heijting.
De 86-jarige Veenendaalse fietser is licht gewond geraakt. De 86-jarige fietser is ter controle over gebracht naar het Gelders Vallei ziekenhuis in Ede.
“Omdat ook na gesprekken met behulpzame burgers ter plaatse de toedracht van deze aanrijding nog niet duidelijk is geworden komen wij graag in contact met getuigen die ons meer kunnen vertellen over de toedracht van deze aanrijding. 
Ook nu hebben passerende burgers weer hulp verleend. Dit zien bijna altijd gebeuren op een plaats ongeval. Dit waarderen wij bijzonder.”

Mailen kan naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen